Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot | Online

Vaikuta sähkösi hintaan

Nykyaikainen sähkötuote yhdistää eri sopimustyyppien parhaat puolet. Täsmä Valo+ -sopimuksen hinta muodostuu vakio-osasta ja profiilihinnasta, johon voit vaikuttaa omalla sähkönkäytölläsi.

Lue lisää

Aktiiviselle seuraajalle

Spot Valo Kun haluat sähkönhintasi määräytyvät tarkasti tunneittain muuttuvan Spot-tukkumarkkinahinnan mukaan. Seuraamalla tukkumarkkinahinnan kehitystä tiedät ajoittaa sähkönkäyttösi edullisimmille tunneille.

Lue lisää

Q Valo

Q-Valo sopii sinulle, joka haluat pysyä sähkön hintakehityksessä ajan tasalla etkä toivo yllätyksiä sähkölaskuun. Hinta päivittyy neljännesvuosittain markkinoiden mukaan ja tiedät sen aina etukäteen.

Lue lisää

Yksinkertainen ja huoleton

Kesto Valo Vakaahintainen sähkösopimus vaivattomien valintojen ystäville. Hinta on aina tiedossa, joten sähkölaskua ei tarvitse jännitellä.

Lue lisää

Täsmä Valo

Täsmä Valo: Hinnoittelemme sähkösi yksilöllisesti oman kulutushistoriasi ja markkinatilanteen mukaan. Sitten hinta säilyy samana koko sopimusjakson.

Lue lisää

Bisnes Valo

Anna keskisuuren tai suuren yrityksesi sähköasiat asiantuntijan hoitoon ja saat aina sähkön valoisaan hintaan. Valo-sähkötuotteista löydät parhaat vaihtoehdot myös pienemmän yritystoiminnan tarpeisiin.

Lue lisää

Pientuotannon osto

Pientuotannon osto on sähköntuottajan kanava sähkömarkkinoille ja voit myydä tuottamasi sähkön meille tuotantohetken hinnalla.

Lue lisää
Ota meihin yhteyttä
Ota yhteyttä
Takaisin sivun yläosaan