Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot | Online

Parikkalan Valo yrityksenä

Haluamme tarjota parasta paikallista ja valtakunnallista palvelua, olla tehokas edelläkävijä ja tarjota asiakkaillemme kehittyneimmät tuotteet ja palvelut yksilöllisesti ja sujuvasti.

Parikkalan Valo Oy on vuonna 1936 Parikkalassa alueen sähköistämistä varten perustettu energiayhtiö. Sähköistyksen edetessä ja sähköyhtiöiden yhdistymisten myötä sähkönjakeluvastuualue on laajentunut kolmen maakunnan ja viiden kunnan alueille. Parikkalan Valo Oy:n pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä. 

Parikkalan Valo Oy:n pääliiketoiminnat ovat Sähkönsiirto ja Sähkönmyynti. Parikkalan Valo Oy siirtää sähköä Parikkalan, Savonlinnan, Rautjärven, Ruokolahden ja Kiteen alueilla. Sähköä siirretään noin 140 GWh vuodessa ja sähkönsiirtoasiakkaita on noin 10 000. Parikkalan Valo Oy myy sähköä kaikkialle Suomessa. Parikkalan Valo Oy:n myymien sähkötuotteiden valikoima on laaja ja käsittää mm. yksilöllisesti hinnoitellut määräaikaiset tuotteet. Kaikki Parikkalan Valo Oy:n myymät sähkötuotteet on mahdollista saada kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna. 

Haluamme tarjota parasta paikallista ja valtakunnallista palvelua. Haluamme olla tehokas edelläkävijä ja tarjota asiakkaillemme kehittyneimmät tuotteet ja palvelut yksilöllisesti ja sujuvasti.

 

Siirretty sähkö
140 GWh

Sähköverkon pituus
2700 km

Asiakkaita
10 000 kpl

Ota meihin yhteyttä
Ota yhteyttä
Takaisin sivun yläosaan