Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot

PARIKKALAN VALO Oy

Parikkalan Valo Oy on vuonna 1936 Parikkalassa alueen sähköistämistä varten perustettu energiayhtiö. Sähköistyksen edetessä ja sähköyhtiöiden yhdistymisten myötä sähkönjakeluvastuualue on laajentunut kolmen maakunnan ja viiden kunnan alueille. Parikkalan Valo Oy:n pääasiallinen omistus on yksityisillä henkilöillä. 

Parikkalan Valo Oy:n pääliiketoiminnat ovat Sähkönsiirto ja Sähkönmyynti. Parikkalan Valo Oy siirtää sähköä Parikkalan, Savonlinnan, Rautjärven, Ruokolahden ja Kiteen alueilla. Sähköä siirretään noin 140 GWh vuodessa ja sähkönsiirtoasiakkaita on noin 10 000. Parikkalan Valo Oy myy sähköä kaikkialle Suomessa. Parikkalan Valo Oy:n myymien sähkötuotteiden valikoima on laaja ja käsittää mm. yksilöllisesti hinnoitellut määräaikaiset tuotteet. Kaikki Parikkalan Valo Oy:n myymät sähkötuotteet on mahdollista saada kokonaan uusiutuvilla energialähteillä tuotettuna. 

Haluamme tarjota parasta paikallista ja valtakunnallista palvelua. Haluamme olla tehokas edelläkävijä ja tarjota asiakkaillemme kehittyneimmät tuotteet ja palvelut yksilöllisesti ja sujuvasti.

 

Siirretty sähkö

140 GWh

Sähköverkon pituus

2700 km

Asiakkaita

10 000 kpl

Tutustu sähkötuotteisiimme

Tutustu

Tarvitsetko sähköliittymän?

Lue lisää

Osakkeenomistajille

Lue lisää

Omistus ja hallinto

Lue lisää

Vuosikertomukset

Lue lisää

Rekrytointi

Lue lisää

Sponsorointi

Lue lisää

Vastuullisuus

Lue lisää
Ota yhteyttä