Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot

Laske sähköllesi tarkka yksilöllinen hinta

Laske sähkösi hinta

Valitse uusiutuvilla energialähteillä tuotettu sähkö

Sähkön alkuperä

Vaikuta sähkösi hintaan

Nykyaikainen sähkötuote yhdistää eri sopimustyyppien parhaat puolet. Täsmä Valo+ -sopimuksen hinta muodostuu vakio-osasta ja profiilihinnasta, johon voit vaikuttaa omalla sähkönkäytölläsi.

Aktiiviselle seuraajalle

Spot Valo Kun haluat sähkönhintasi seuraavan tunneittain markkinoita. Seuraamalla tukkumarkkinoiden hinnankehitystä tiedät aina, milloin kannattaa käyttää.

Mukavuuden haluiselle

Q Valo sopii sinulle, joka haluat pysyä sähkön hintakehityksessä ajan tasalla etkä toivo yllätyksiä sähkölaskuun. Hinta päivittyy neljännesvuosittain markkinoiden mukaan ja tiedät sen aina etukäteen.

Täsmä Valo Hinnoittelemme sähkösi yksilöllisesti oman kulutushistoriasi ja markkinatilanteen mukaan. Sitten hinta säilyy samana koko sopimusjakson.

Yritykselle

Anna keskisuuren tai suuren yrityksesi sähköasiat asiantuntijan hoitoon ja saat aina sähkön valoisaan hintaan. Valo-sähkötuotteista löydät parhaat vaihtoehdot myös pienemmän yritystoiminnan tarpeisiin.

Pientuotannon osto on sähköntuottajan kanava sähkömarkkinoille ja voit myydä tuottamasi sähkön meille tuotantohetken hinnalla.

Ota yhteyttä