Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot

Parikkalan Valo kehoittaa asiakkaitaan varautumaan mahdollisiin sähköpulatilanteisiin


Kuluvan talven aikana sähköpula on mahdollinen Suomessa, jos kotimainen tuotanto tai tuonti ei pysty kattamaan sähkönkulutusta. Sähköpulatilanteessa aloitetaan mahdollisesti myös Parikkalan Valon verkon alueella kiertävät sähkökatkot alueittain.

Sähkökatkoista tiedotetaan alueen asiakkaille tekstiviestillä ennen katkon alkua. Alueita tai alueiden katkaisemisjärjestystä ei etukäteen tiedoteta. Kiertävät sähkökatkot ovat viimeinen keino välttyä koko Suomen laajuiselta sähkökatkolta, joka voi kestää useita päiviä. Pyydämme asiakkaitamme kiinnittämään huomiota sähkön kulutukseen ja vähentämään korkeimmilla kulutustunneilla sähkönkäyttöä. Korkeimmat kulutustunnit ovat aamulla kello 8–10 ja illalla kello 16–20.

Parikkalan Valo kehoittaa ensisijaisesti seuraamaan yhtiön kotisivuja ja Facebook-sivuja mahdollisen sähköpulatilanteen kehittymisestä. Pyydämme välttämään puhelimitse tapahtuvia yhteydenottoja asiakaspalvelun ruuhkautumisen estämiseksi. Mahdolliset yhteydenotot pyydämme sähköpostitse tai WhatsAppissa.

Joulun aikaan sähköpulatilanteen kehittyminen on erittäin epätodennäköistä, johtuen teollisuuden sähkönkäytön vähenemisestä.

Parikkalan Valo Oy
Lisätietoja:
asiakaspalvelu@pavo.fi

Takaisin
Ota yhteyttä