Parikkalan Valo Oy | Vikapäivystys (24h): 05 43901 | Sähkökatkot | Yhteystiedot

Ensimmäinen erä takautuvasta sähköhyvityksestä on huhtikuussa tulevilla laskuilla

 

Kuluttaja-asiakkaille maksetaan 1. erä takautuvasta sähköhyvityksestä seuraavalle erääntyvälle laskulle, jossa eräpäivä on toukokuun alussa. Hyvitys koskee marras-joulukuun sähkönkäyttöä ja hyvitystä maksetaan vain sähköenergian osuudesta laskulla.
Hyvitystä maksetaan 50 % sähköenergialaskun omavastuun 90 €/kk ylittävältä osalta. Enintään tukea voi saada 700 €/kk laskennallisesti neljän kuukauden ajan. Hyvitykset huomioidaan asiakkaiden sähkölaskuilla automaattisesti. Asiakkailta hyvityksen saaminen ei vaadi mitään toimenpiteitä tai yhteydenottoa.

Hyvitykset maksetaan kahdessa erässä. Ensimmäinen erä maksetaan huhtikuussa saapuville laskuille. Huhtikuussa maksettava hyvitys koskee marras-joulukuuta. Toinen erä maksetaan toukokuussa saapuville laskuille. Toukokuussa maksettava hyvitys koskee tammi-helmikuuta. Asiakkailla, joilla laskut tulevat harvemmin, hyvitykset maksetaan seuraavilla laskuilla. Jos hyvitys on suurempi kuin kuukauden sähkölasku, siirtyy hyvitys seuraavalle laskulle.

Asiakkaat, joilta on päättynyt sopimussuhde Parikkalan Valo Oy:n kanssa, otetaan Ropo Capitalista yhteyttä postitse. Asiakkaan ei tarvitse hyvityksen saadakseen ottaa yhteyttä tai tehdä muita toimenpiteitä. Jos hyvityksestä on reklamoitavaa, tulee reklamaatio tehdä kirjallisena esimerkiksi sähköpostilla.sammakko_rahasakki.png

Takautuvasti maksettava väliaikainen sähköhyvitys perustuu lakiin.

Lisätietoa sähköhyvityksestä:
energiavirasto.fi/sahkohyvitys-ja-muut-valtion-tuet
SäädK 275/2023 - FINLEX

 

Takaisin
Ota yhteyttä