Parikkalan Valo Oy  |  Vikapäivystys (24h): 05 43901  |  Sähkökatkot  |  Yhteystiedot

Uutiset

You are here

Home / Valo / Uutiset

Uutiset

Parikkalan Valo Oy:n yhtiökokoustiedote 2020

Parikkalan Valo Oy:n varsinainen yhtiökokous pidettiin Parikkalassa 29.9.2020. Kokouksessa käsiteltiin yhtiöjärjestyksen mukaiset, varsinaiselle yhtiökokoukselle kuuluvat asiat.

 

Parikkalan Valo Oy:n yhtiökokoustiedote 2020

 

Parikkalan Valo Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 11,8 M€. Liikevoitto oli 2,1 M€ ja tilikauden tulos 2 M€, mikä on 1,7 M€ edellisvuotta suurempi. Tulos on yhtiön historian paras. Tuloksen kasvuun vaikutti ennen kaikkea sähkönmyyntiliiketoiminnan toimintatapojen ja prosessien uudistaminen.  

 

Kutsu Parikkalan Valo Oy:n varsinaiseen yhtiökokoukseen

Parikkalan Valo Oy:n osakkeenomistajat kutsutaan varsinaiseen yhtiökokoukseen, joka pidetään tiistaina 29.9.2020 klo 9.00 alkaen Parikkalan Valo Oy:n toimitalolla, osoitteessa Parikkalantie 15, 59100 Parikkala. Ilmoittautuneiden vastaanotto aloitetaan kokouspaikalla klo 8.30.

 

Asiakaspalvelu

Noudatamme Etelä-Karjalan turvallisuus- ja valmiustoimikunnan antamaa suositusta ja pidämme yhtiössämme pandemiarajoitukset edelleen voimassa. Toimimme huoltovarmuuden kannalta kriittisellä alalla ja siksi meidän on noudatettava asiassa erityistä huolellisuutta.

 

Parikkalan Valon toimitalon asiakaspalvelupiste on suljettu toistaiseksi, emmekä ota asiakkaita ja vierailijoita vastaan toimitiloissamme. Palvelemme asiakkaita puhelimitse ja sähköpostitse normaaliin tapaan.

 

Annetaan vuokralle liikehuoneisto

Annetaan vuokralla LIIKEHUONEISTO 260 m2

 

 

Parikkalan Valon kiinteistössä (entinen apteekin myymälä)

- tilaan voidaan tarvittaessa tehdä muutoksia

 

 

Lisätietoja antaa verkkopäällikkö Olli Mattila

050 309 9236

olli.mattila@pavo.fi

Pages